Mocht je een blessure hebben of een klacht aan het bewegingsapparaat dan kan ik je daarbij helpen. Over het algemeen is het lichaam prima in staat om blessures zelf op te lossen (mits er adequaat gereageerd wordt).

Mocht je na 2 á 3 weken nog steeds last hebben en is er niets veranderd? Neem dan contact op, dan kunnen we samen op zoek naar een voor jou passende oplossing. Dit kan zijn on-hands therapie, bewegingstherapie al dan niet aangevuld met een suppletie en/of voedingsadvies.

voedingssupplementen

Ik adviseer voornamelijk producten en diensten van Muscle Concepts omdat het een bedrijf is wiens visie ik deel. Er wordt bijvoorbeeld completer gekeken naar producten en de daadwerkelijke werkzame stoffen. Producten worden ontwikkeld aan de hand van wetenschappelijke studies welke de producten dan uiteraard onderbouwen. 

Kortingscode van Muscle Concepts

Door mijn samenwerking met Muscle Concepts ben ik in staat om een kortingscode beschikbaar te stellen aan mijn cliënten.
Met de onderstaande kortingscode bestel je alles op hun webshop met 12,5% korting.

Website: Muscleconcepts.nl

Kortingscode: leysner12Personal Training in Hoorn?

Muscle Concepts biedt naast het ontwikkelen van voedingssupplementen ook voedingsschema’s en personal training aan. Zij werken samen met diverse personal trainers die verschillende specialisaties hebben. Wesley Kelder is de eigenaar van Muscle Concepts en zal per persoon nagaan bij welke personal trainer jij het beste past voor jouw personal training in Hoorn. Dit zal te maken hebben met jouw doelstelling en de specialisatie van de desbetreffende trainers. Zo zijn er trainers die meer gefocust zijn op medisch fitness en personal trainers die gespecialiseerd zijn in hypertrofie, functioneel fitness, conditietraining en meer. In overleg met mij kunnen wij samen met Wesley bespreken welke type trainingen het beste bij jou passen. Revalidatie en training moeten namelijk naadloos op elkaar aansluiten. Mede daarom werken wij goed samen.